שלושה טיפים לארגון יום כיף קיצי לחברה

ימי הקיץ מהווים בחירה טבעית לקיום ימי כיף בארגון. היכולת לשהות בחוץ והאפשרות לשלב חוויות רטובות הן בהחלט סיבות טובות לחכות לעונה החמה כדי לקיים פעילות גיבוש לעובדי הארגון, אבל למזג האוויר החם יש גם חסרונות ולא רק יתרונות. בעת הפקת יום כיף ארגוני קיצי יש להתחשב בלא מעט אילוצים ולנקוט מספר פעולות שיאפשרו לעובדים לנשום וליהנות גם כשלוהט בחוץ. אז למה חשוב לשים לב בעת ארגון יום כיף קיצי לעובדים? לפניכם שלושה טיפים מעשיים ליום כיף מרענן בשיא הקיץ.

אם אתם מפיקים יום כיף לעובדי הארגון והוא אמור להתקיים בעונת הקיץ אתם חייבים לקחת בחשבון מספר עובדות ולתת את הדעת גם על המגבלות שמביאה עמה השמש היוקדת – סכנת התייבשות, קושי בשהייה בחוץ כשיש עומס חום, צורך בפעילות מרעננת, בהסעה ממוזגת ובהרבה מאד שתייה.

כמה שיותר ממוזג

הטיפ הראשון למפיקי יום כיף בימי הקיץ הוא להקפיד על מיזוג אוויר כל אימת שהעובדים ישהו בחלל סגור. אמנם, כל הכיף הוא להיות בחוץ וזה אכן חלק מהיתרונות של יום כיף בקיץ, אבל מיזוג אויר נחוץ במספר שלבים במהלך היום. ראשית, מיזוג ההסעה: השכרת מיניבוס היא בבחינת חובה, כמובן, ובהקשר זה חשוב ביותר שיהיה מיניבוס ממוזג. שנית, מלבד השכרת מיניבוס לאירועים עם מזגן זמין ויעיל, יש להקפיד שהארוחות שישתלבו ביום הכיף יתקיימו גם הן בחלל ממוזג. את ארוחות הבוקר והערב פחות קריטי לקיים בחלל סגור וממוזג ואפשר לשלבן כפיקניקים בפינה מוצלת, מוריקה ונעימה, אולם את ארוחת הצהרים לא מומלץ לקיים בחוץ.

כמה שיותר רטוב

הטיפ השני הוא לחשוב על מים. ולא רק על מים לשתייה (שחשוב שיהיו בשפע, צוננים וזמינים), אלא גם על חוויה רטובה. יום כיף קיצי בארגון יכול להתקיים על חוף הים, בפארק מים או בבריכה עירונית – אחד ממתחמי הקאנטרי קלאב השכונתיים והמאובזרים יכולים בהחלט להתאים לקיום הפעילות. אפשרות נוספת היא לשלב פעילות רטובה בפעילות הגיבוש. למשל, ניתן לקיים סדנת בועות קצף. אם בפעילות הגיבוש הארגונית משתתפים גם בני המשפחה של העובדים ויש צורך לשלב פעילות לילדים, ישנן לא מעט אפשרויות לחוויות רטובות עבורם: מגלשות מים, מתנפחים רטובים, בריכות שכשוך וכדומה.

כמה שיותר טעים

גם בגזרת האוכל שיוגש לעובדים יש לקחת בחשבון את הטמפרטורה המכבידה. בהקשר זה חשוב לשים לב למספר דברים: ראשית, חשוב לשלב בתפריט הארוחות אוכל קליל וקל לעיכול גם בחום הכבד. שנית, יש לשמור על טמפרטורת המזון והשתייה. רצוי שהשתייה תהיה צוננת והמזון חייב להישמר בקירור מתאים כדי למנוע קלקול ועל מנת להבטיח טריות. כמו כן, יש להקפיד על כך שהתפריט יכלול הרבה מאד פירות (פירות קיץ יש בשפע בעונה החמה) ולקינוח – קרטיבים וארטיקים יעשו את העבודה.

כמה שיותר זמין

אם תחליטו לקיים את הארוחות – כולן או חלקן – בחיק הטבע, יש להקפיד לשלב בתפריט "אוכל אצבעות" – מזון שקל לאכול בידיים כמו נגיסים וחטיפים, שאין חובה לאוכלם בישיבה מסודרת תוך שימוש בסכין ובמזלג, ואפילו אינם מחייבים החזקת צלחת.

צור קשר

טלפון להזמנות ושרות לקוחות: 03-9080173
ירון - 052-6776777 | אורטל - 052-4317777
כתובת המשרדים: העבודה 7 ראש העין
כתובת למשלוח דואר: צפניה 3 פתח תקוה
דואר אלקטרוני: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
פקס: 03-9090311
איך תפיקו יום כיף בלתי נשכח לעובדים שלכם – במחיר מינימלי?
טלפון 03-9080173
מה לקוחות מספרים עלינו