logo 2022 t 123

3 סדנאות שכדאי לשקול ליום הכיף הבא שלכם

ימי כיף לצוותים מקובלים מאד בחברות רבות, ובצדק. סדנאות ופעילויות לצוות ולעובדים יכולות לשנות את האווירה במקום העבודה, לחבר בין האנשים ולהוביל ליעילות גבוהה יותר. כאשר סביבת העבודה טובה, העובדים מרוצים ומשקיעים יותר (כיוון שהמקום משקיע בהם). אחת הדרכים להראות לעובדים כי הם חשובים לחברה היא להוציא אותם ליום כיף שונה, יצירתי ומהנה.

הציפייה של מקום העבודה מיום הכיף יכולה להיות גיבוש צוותי, יצירת אווירה טובה ואף טיפול ממוקד בבעיות בין האנשים. כיוון שישנן סדנאות שונות שיכולות להשיג את המטרות, כדאי להכיר את האפשרויות, להבין מה כל אחת נותנת ולבחור בסדנה שתשפיע בצורה הטובה ביותר על העובדים.

סדנת צחוק

סדנת צחוק היא סדנה שונה מרבות אחרות. היא מתמקדת בטוב שבחיים ומוציאה את העובדים מהשגרה. רבים מהמבוגרים ממעטים לצחוק. למעשה, אם נערכת השוואה בין כמות הפעמים (והזמן) שילד צוחק לעומת מבוגר, הילד יצחק כמעט פי מאה מהמבוגר.

בסדנת צחוק משתחררים המשתתפים מהתפיסות של מה מותר ומה אסור. הם זורקים הצידה את הרצינות ומאפשרים לעצמם לחזור לילדות. במהלך היום לומדים העובדים כיצד לשפר את המורל העצמי שלהם, מקבלים כלים להתמודד עם לחצי היום יום ויוצאים עם טיפים ליצירת שמחת חיים. סדנה זו מושלמת ליום כיף במקומות בהם שורר מתח ושרוצים להכניס שמחת חיים לסביבת העבודה.

סדנת משחק

דרך סדנת משחק אפשר להגיע לתובנות עמוקות על המתרחש בעבודה, וכל זאת בדרך חווייתית ובשילוב צחוק והנאה. במהלך יום הכיף ישולבו לימודי משחק בסיסיים ותרגילים מהנים המעודדים משחק ואלתור ותתבצע עבודה מעשית.

מקומות עבודה בהם חווים מתח בין העובדים ומתקשים ליצור עבודת צוות וגיבוש ימצאו כי סדנה זו יכולה לשנות את האווירה לחלוטין, וכל זאת תוך יום אחד בלבד. מקומות עבודה שמנהליהם מציבים לעצמם מטרה לאחד בין העובדים בצוות יכולים לשתף מראש את עורכי הסדנה בבעיות הקיימות, ואלו ידאגו לגעת בנקודות הרלוונטיות, אך בדרך של משחק שיעודד שיתוף פעולה ופתיחות ויאפשר לעובדים להביע את עצמם בביטחון.

סדנת בישול צרפתי

סדנת בישול היא דרך מושלמת ליצור גיבוש ושיתוף פעולה בין העובדים. הסדנה מתאימה לעובדים שאוהבים לבשל, לאלו שמרגישים שאין להם כל ידע בנוגע למה עושים במטבח ולאלו שפשוט אוהבים לאכול. במהלך היום יכינו כל העובדים יחדיו ארוחה צרפתית מפנקת תוך שימוש בחומרי גלם משובחים ובכלי בישול איכותיים – מחבתות וסירים שיהפכו את החוויה שלהם לנוחה, נעימה ואפילו בריאה.

במהלך סדנת הבישול הצרפתי כל העובדים שווים, ואין זה משנה אם מדובר במנהל צוות, עובד ותיק או חדש. כולם נהנים מהריחות הנפלאים, כולם בוכים מחיתוך הבצל וכולם מבינים כמה חשוב לשתף פעולה כדי ליצור את הארוחה המושלמת  בסופו של דבר חולקים כל העובדים את הארוחה ונהנים מהיצירה המשותפת.

צור קשר

טלפון להזמנות ושרות לקוחות:
03-9080173
ירון - 052-6776777 | 052-4317777
כתובת למשלוח דואר: אסירי ציון 26 תיבה 31 פתח תקוה
אימייל:This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

מאמרים
צור קשר
טלפון 03-9080173